"Ярмарок професій" у м. Обухів

21 вересня 2016 року Промислово-економічний коледж Національного авіаційного університету разом з університетом  прийняв участь у «Ярмарку професій», що проводив Обухівський районний центр зайнятості.
Делегацію від коледжу очолив завідуючий відділення комп’ютерного дизайну та бакалавату Крайчак Є.В.
Понад 500 старшокласників із ЗНЗ міста та області були запрошені поповнити у майбутньому студентські лави нашого коледжу. Абітурієнти дізналися про особливості вступу та навчання; перелік спеціальностей та спеціалізацій; курси підготовки до вступних іспитів; можливість отримання додаткових балів до загального рейтингу при вступі та організацію студентського самоврядування і дозвілля. Всім учасникам заходу були вручені рекламні буклети.
Викладачі завітали також до багатьох навчальних закладів освіти м. Обухів, де мали нагоду безпосереднього спілкування з учнями 9–11 класів та педагогічними колективами. Учням було запропоновано змістовні профорієнтаційні уроки «Обери своє майбутнє» з демонстрацією презентацій про діяльність коледжу  та університету.
Висловлюємо подяку директору Інституту довузівської підготовки НАУ Мурановій Н.П. за допомогу в організації та проведення профорієнтаційних заходів.
А випускників шкіл Обухівського району ласкаво запрошуємо на навчання  до нашого коледжу!