"Ярмарок професій" у м. Ірпінь

22 вересня 2016 року Промислово-економічний коледж Національного авіаційного університету разом викладачами університету  прийняв участь у «Ярмарку професій», що проводив Ірпінський міський центр зайнятості.
Коледж представляли викладачі економічних дисциплін Ковальова Є.В. та Кондрашева О.М.
Понад 500 старшокласників із шкіл міста Ірпеня були запрошені поповнити у майбутньому лави студентів нашого навчального закладу. Майбутні абітурієнти дізналися про перелік спеціальностей та спеціалізацій, за якими коледж готує фахівців, про підготовчі курси з математики та української мови і можливість отримання додаткових балів до загального рейтингу при вступі,  про організацію студентського самоврядування і дозвілля. Всім учасникам Ярмарку професій були вручені рекламні буклети.
Викладачі завітали також до чотирьох шкіл м. Ірпінь, де мали нагоду безпосереднього поспілкуватися з учнями 9 та 11-их класів та їх вчителями, дізнатися про проблеми та досягнення.
Висловлюємо подяку директору Інституту довузівської підготовки НАУ Мурановій Н.П. за допомогу в організації та проведення профорієнтаційних заходів.
А випускників шкіл м. Ірпінь ласкаво запрошуємо на навчання до нашого коледжу!