Зустріч з автором підручника «Focus» - Vaughan Jones. 1500 викладачів з усієї України

У вересні місяці в Україні відбулась надзвичайна подія: до викладачів  Києва, Львова та Харкова завітав один з авторів нового підручника для старших класів «Focus» - Vaughan Jones. 16 вересня Vaughan провів семінар «Bring your learning into Focus» у місті Києві. Захід мав шалений успіх і зібрав майже 1500 викладачів з усієї України. Скористалися можливістю відвідати семінар, поспілкуватися з колегами та автором підручника-новинки і викладачі ПЕК НАУ Гришко Н. О. та Ткачук Н. Г.
Зустріч розпочалася з виступу представника міжнародної освітньої компанії Пірсон з Польщі – Агнешки Хибель-Шиманської, яка розповіла про вдалий досвід використання «Focus» на заняттях англійської мови в країнах Європи, зокрема Польщі, а також наголосила на екзаменаційній спрямованості даного підручника,  який допомагає готувати студентів до різних видів міжнародних екзаменів.
Виступ продовжив власне автор підручника «Focus» Vaughan Jones, він розповів про створення цього підручника, згадав про співпрацю зі Сью Кей, яка передавала палкі вітання Україні, а також розказав про значення принципу трьох М (Motivation, Meaning, Memory), на якому базується методика підручника, що виникла з багаторічного досвіду роботи автора викладачем. Аудиторія не тільки отримала цікаві поради, а також насолодилась британським гумором презентера.
29 вересня 2016 р. відбулося чергове засідання ЦК іноземних мов, на якому викладачі обговорили доцільність використання передового європейського методу викладання англійської мови в ПЕК НАУ та затвердили введення підручника «Focus» в навчальний процес з 2017 н.р.