Виставка електроніки СЕЕ 2016

8 жовтня 2016 року студенти груп 407 та 408 РПЗ під керівництвом кураторів груп Гришко Н.О. та Рябчук Н.А. відвідали виставку СЕЕ 2016.
CEE 2016 - це масштабна виставка електроніки, електротехніки та ІТ в Україні. ЇЇ учасниками стали понад 100 лідерів світової індустрії, серед яких Aсer, AMD, Canon, Cisco, Dell, D-Link, Electolux, Fujitsu, Fujifilm, Garmin, HP, HTC, IBM, LG, Logitech, Microsoft, Nikon, Panasonic, Philips, Samsung, Sony, Whirlpool, Xerox та багато інших. На стендах компаній студенти мали можливість ознайомитись з найновішими моделями: смартфонів, планшетів, браслетів-годинників, гіроскутерів та гіроколес, електророверів та електросамокатів, ультрабуків, рідерів, фото- і відеокамер, БФП, принтерів, телевізорів та великої і малої побутової техніки, електромобілів, 3D принтерів, електроенергетики і продукції LED та багато чим іншим.
Особливо зацікавили студентів запропоновані корпоративні рішення по уніфікованих комунікаціях, відеоспостереженню, бездротовому зв’язку, мережевій безпеці, відеоконференцзвязку, хмарним напрямкам, безпеці і багатьом іншим напрямкам на базі робочих станцій, серверів та систем збереження даних , активного і пасивного мережевого обладнання, системного та прикладного програмного забезпечення, які постачаються ERC. Особливу увагу в цьому році приділено багатьом новітнім технологіям в різних галузях, зокрема розумному місту, технологіям та продуктам з використання енергії сонця та іншому обладнанню альтернативної енергетики.