Ярмарок професій в місті Васильків

12 жовтня 2016 року викладачі економічних дисциплін Промислово-економічного коледжу Національного авіаційного університету Шелудченко М.В. та Олексієнко А.І. завітали до навчальних закладів освіти № 2, № 3, № 7 та № 9 м. Василькова Київської області, провівши заздалегідь заплановане профорієнтаційне консультування з старшокласниками. 
У цей же день відбулася щорічна подія – «Ярмарок професій та вакансій» на базі Васильківського міськрайонного центру зайнятості. Захід відвідало майже 420 старшокласників міста та району. Учасникам було презентовано діяльність всіх структурних підрозділів Національного авіаційного університету – інститутів та коледжів.
У процесі роботи в центрі зайнятості, за допомогою відеоматеріалів та мультимедійних презентацій, старшокласників було проінформовано про структуру коледжу, новий перелік спеціальностей (та спеціалізацій); форми навчання; переваги та особливості навчального процесу; кваліфікацію педагогічних працівників;  студентське життя та дозвілля;  наукову та освітню діяльність коледжу. Відвідувачі отримали рекламні буклети.
Висловлюємо подяку директору Інституту довузівської підготовки НАУ, професору Мурановій Н.П. за допомогу в організації та проведенні профорієнтаційних заходів.
А випускників шкіл Васильківського району запрошуємо на навчання до нашого коледжу!