Ярмарок професій у місті Фастів

13 жовтня 2016 року на запрошення Фастівського міськрайонного центру зайнятості Київської області Промислово-економічний коледж Національного авіаційного університету взяв участь у щорічному профорієнтаційному заході «Ярмарок професій». Делегацію від коледжу очолював завідуючий відділення телекомунікацій та радіотехніки Васьковський А.Д. На захід прийшло близько 450 учнів із 18 ЗНЗ м. Фастова та Фастівського району.
В заході взяли участь також представники Інституту доуніверситетської підготовки, НН Гуманітарного інституту, НН Юридичного інституту, ННІ Економіки та менеджменту, ННІ Аеропортів та Коледжу інформаційних технологій та землевпорядкування НАУ.
Делегація також завітала і до старшокласників ЗНЗ № 1, № 5, № 6 та ЗОШ І–ІІІ ступенів с. Фастівець цього ж району, де успішно були проведені тематичні уроки профорієнтації «Обери своє майбутнє».   
На «Ярмарку професій» учні 9–11 класів ознайомилися з інформаційно-рекламними матеріалами, з умовами зарахування та навчання на підготовчих курсах. Представники коледжу надали індивідуальні консультації учням, вчителям та батькам, розповіли про особливості та перспективами навчання в коледжі, перелік нових спеціальностей та спеціалізацій, організацію дозвілля студентів у позанавчальний час. Доречними для абітурієнтів були роздані інформаційно-рекламні буклети.
Адміністрація Фастівського МРЦЗ подякувала всім учасникам заходу за постійну участь у «Ярмарку професій» та якісне проведення профорієнтаційної роботи із старшокласниками міста та району.
Дякуємо директору Інституту довузівської підготовки НАУ, професору Мурановій Н.П. за допомогу в організації та проведенні профорієнтаційних заходів.
А випускників шкіл Фастівського району запрошуємо на навчання до нашого коледжу!