Зустріч з членами МАН України

20 жовтня 2016 року на базі Національного авіаційного університету відбулася настановна конференція з учнями-членами Малої академії наук України Київської області за ініціативи Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації та Київського обласного позашкільного навчального закладу «Мала академія наук учнівської молоді».
Головна мета заходу – розвиток і підтримка творчих, здібних та обдарованих школярів; залучення їх до науково-дослідницької діяльності в різних галузях науки; задоволення освітніх потреб шляхом залучення до гурткової роботи, до інтелектуальних заходів та перебування в науковому середовищі, в т. ч. вищої школи.
Учасники та гості відвідали виставку-презентацію навчально-наукових інститутів НАУ, приймальної комісії, науково-технічної бібліотеки, кафедри військової підготовки, коледжів, а також побували вони на екскурсії у Музеї історії університету та навчальному ангарі. У заході взяли участь понад 450 учнів 9–11 класів та 56 науковців із провідних ВНЗ України, серед них: Національний авіаційний університет, КНУ ім. Т.Г. Шевченка, НТУ «КПІ ім. І. Сікорського», НПУ ім. М. Драгоманова, Київський міжнародний університет. Серед учасників були також представники НАН України, НАПН України, Академії наук Вищої школи України, відомі журналісти та письменники.
Промислово-економічний коледж взяв активну участь у виставці-презентації навчальних підрозділів університету. Делегація у складі голови циклової комісії комп’ютерної обробки інформації П.Ю. Родіонова та студентів-старшокурсників Авад А., Вихристюк О., Денисюка В., Сфікової О. продемонстрували учням фільм про коледж, розповіли про нові спеціальності, позаурочні заходи, науково-пошукову роботу викладачів та студентів. Всім старшокласникам були вручені рекламні буклети і запрошення на навчання!
Дякуємо керівнику проекту – д. пед. н., професору Н. Мурановій за запрошення та допомогу в організації заходу!