Ярмарок професій у місті Бородянка

20 жовтня 2016 року Промислово-економічний коледж Національного авіаційного університету продовжив роботу щодо інформування учнів старших класів Київської області про навчальну, науково-пошукову та виховну діяльність. Це стало можливим завдяки запрошенню на «Ярмарок професій та вакансій», що відбувся у Бородянському РЦЗ Київської області.
 
Коледж представляли викладач економічних дисциплін Гоменюк В.А. та студенти старших курсів. Організатори Центру зайнятості надали змогу представникам коледжу за допомогою мультимедійних засобів провести презентацію про діяльність коледжу, висвітлити його багаторічну історію та сьогодення. Також всім старшокласникам  були вручені рекламні буклети.
 
Профорієнтаційні консультації на масовому заході успішно відбулося майже для 400 учнів Бородянського району.
 
В школах м. Бородянки були проведені уроки профорієнтації «Моя майбутня професія: реалії і перспективи».
 
Керівництво  Центру зайнятості відзначило високий рівень профорієнтаційної роботи всіх представників навчальних закладів м. Києва з учнівською молоддю і його важливу роль у залученні кращих випускників ЗНЗ Київщини до здобуття якісної вищої освіти.
 
Висловлюємо подяку директору Інституту довузівської підготовки НАУ, професору Мурановій Н.П. за допомогу в організації та проведенні профорієнтаційних заходів.
Випускників шкіл Бородянського району ласкаво запрошуємо
на навчання до нашого коледжу!