Участь студентів коледжу у виставці "Освіта та кар’єра – День студента 2016"

Студенти коледжу 17 листопада 2016 року відвідали тридцяту щорічну міжнародну спеціалізовану виставку "Освіта та кар’єра – День студента 2016" та виставку закордонних навчальних закладів «Education abroad», що проводився  у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім». 
На виставці було представлено біля 140 вищих навчальних закладів України та Великої Британії, Болгарії, Малайзії, Кіпру, Чехії, Ізраїлю, Польщі, Франції, Греції, Латвії, Литви, Естонії, Словаччини, Румунії, США. Також у виставці брали участь провідні українські освітні агенції, Ізраїльський культурний центр при посольстві Держави Ізраїль в Україні, Чеський центр при Посольстві Чехії в Україні, Сampus France Україна та Французький інститут в Україні.
В рамках виставки "Освіта та кар’єра – День студента 2016"  відбувся «День 1С:Кар'єри» – масовий просвітницький захід для студентів навчальних закладів всіх рівнів акредитації та випускників, які хочуть почати свою кар’єру в області інформаційних технологій.