Ярмарок професій в місті Вишневе

23 листопада 2016 року викладачі коледжу завітали до всіх загальноосвітніх навчальних закладів м. Вишневе Київської області та провели заплановане профорієнтаційне консультування зі старшокласниками. 
У цей же день відбувся «Ярмарок професій та вакансій» на базі Києво-Святошинського РЦЗ. Захід відвідало майже 500 старшокласників району. Викладач технічних дисциплін Мазур А.С. розповіла учням та їх батькам про напрями підготовки та спеціальності, за якими коледж готує фахівців.
У процесі роботи в Центрі зайнятості, за допомогою відеоматеріалів та мультимедійних презентацій, старшокласників було проінформовано про структуру коледжу; форми навчання; переваги та особливості навчального процесу; кваліфікацію педагогічних працівників;  студентське життя та дозвілля;  наукову та освітню діяльність коледжу. Відвідувачі отримали рекламні буклети.
Висловлюємо подяку директору Інституту довузівської підготовки НАУ, професору Мурановій Н.П. за допомогу в організації та проведенні профорієнтаційних заходів.
А випускників шкіл Києво-Святошинського району запрошуємо на навчання до нашого коледжу!