Конкурс методичних розробок серед викладачів фізики ВНЗ І-ІІ р.а. м. Києва

З метою активізації творчої роботи викладачів коледжів та технікумів, сприяння удосконаленню фахової майстерності та педагогічному пошуку, заохочення викладачів до опанування сучасних інтерактивних технологій у навчанні та позааудиторній діяльності, обміну досвідом серед викладачів міста, поширення нових форм, методів, систем передового педагогічного досвіду, створення, апробації та поширення власних систем викладання, організації навчальної діяльності студентів Міським методичним об’єднанням викладачів фізики ВНЗ І-ІІ р.а. в листопаді 2016 р. був проведений конкурс методичних розробок.
У конкурсі взяли участь  одинадцять   ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації. Викладачі фізики Тузлова Л.В. та Монастирська В.В. також подали на конкурс свої методичні розробки. Наші викладачі отримали визнання колег на міському рівні:
За методичну розробку, що забезпечує самостійну роботу студентів:
ІІ місце – Тузлова Л.В. - викладач Промислово-економічного коледжу НАУ з роботою на тему: «Дидактичні матеріали з фізики (дидактичні матеріали для самостійного опрацювання тем студентами вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації)».
 
За методичну розробку з астрономії: 
І місце – Монастирська В.В., Монастирська О.В. - викладачі Промислово-економічного коледжу НАУ за навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.
 
Вітаємо переможців!
Бажаємо успіхів!