Літературна кав’ярня «Душа моя в цвітінні»

15 грудня 2016 р. в коледжі відбулось традиційне засідання літературної кав’ярні «Душа моя в цвітінні», що в цьому році було присвячене 80-річчю з Дня народження українського поета-шістдесятника Миколи Вінграновського.
Захід проходив за сприянням Благодійного фонду імені М. Вінграновського, тому на вечорі були присутні представники цього фонду.
На засіданні літературної кав’ярні панувала неповторна атмосфера. Студенти та викладачі майстерно читали вірші та уривки прози М. Вінграновського. Білановський Олексій Миколайович, Тузлова Леся Василівна, Петренко Максим, Сабадин Тетяна познайомили присутніх з власною поезією. Викладачі Лещинський О.Л., Тихонова В.В., Бунакова Н.В. та студенти Дідковський Андрій, Журба Інна, Мастеркова Ірена дарували нам пісні, народжені завдяки чудовим поезіям М. Вінграновського.
Голова Солом’янської «Просвіти», виконавчий директор фонду імені М. Вінграновського Голота Зоя Яківна високо оцінила даний вечір, визнала його кращим міським заходом, який був проведений у рік шанування Україною Миколи Вінграновського.