Профорієнтаційні заходи в КМДА

З 22 по 24 лютого 2017 р. у Колонній залі КМДА відбулася ІV Міжнародна професійна спеціалізована виставка «Освіта в Україні. Освіта за кордоном» під гаслом «Гордий вчитися в Україні».
Серед учасників виставки, провідних вишів України, Національного авіаційного університету, Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського був і Промислово-економічний коледж НАУ.
        Виставка відбулася за сприянням МОН України, Мінкульту України, КМДА, НАПН України, Спілки ректорів ВНЗ, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА.
          Відкрив урочисту церемонію і привітав учасників та гостей заступник Міністра освіти і науки України, керівник апарату Греба Р. В.
Викладачі Григор’єва Д.С., Струтинська К.В., Бунакова Н.В., Хилінська О.В. та студенти-старшокурсники знайомили гостей виставки зі спеціальностями, конкурсами, концертами, науково-пошуковою роботою, яка ведеться у коледжі, роздавали рекламні буклети.
Запрошуємо до нас на навчання!