Екскурсія до Будинку Уряду України

13 березня 2017 р. студенти груп 407-РПЗ та 408-РПЗ під керівництвом класних кураторів Гришко Н.О. та Рябчук Н.А. відвідали Будинок Уряду України. 
Під час екскурсії студенти побували в малому і великому залах засідань, де мали змогу особисто «приміряти» міністерські крісла, дізналися про особливості функціонування Кабінету Міністрів, який є найвищим органом державного управління, відвідали прес-центр і музеї цієї установи. 
В одному із залів Музею неабияке захоплення студентів викликав відтворений інтер’єр робочого кабінету Голови Ради Міністрів УРСР. Екскурсанти мали змогу посидіти в кріслі Голови та уявити себе керуючим Ради Міністрів УРСР. Чималий інтерес у студентів викликала експозиція подарунків державі, одержаних керівниками та членами урядів України. 
Особливу увагу привернули фото дитячих малюнків, відправлених бійцям АТО. Ця незвичайна виставка розміщена безпосередньо перед входом до приймальні Прем’єр-міністра, постійно нагадуючи про дійсний стан справ у країні та необхідність подальших ефективних рішень. 
Студенти коледжу вдячні за змістовну та цікаву розповідь Татаренку Володимиру Борисовичу - завідуючому сектором комунікативних технологій департаменту інформації та комунікації з громадськістю Секретаріату КМУ.