Екскурсія Львовом

Під час травневих свят, 9 та 10 травня 2017 р., студенти групи 108-ІПЗ разом зі своїм куратором Іменинником І.В. провели два цікавих дні під час екскурсії до Львівщини.
 
Перший день подорожі був дуже насичений, група із задоволенням подорожувала “золотою підковою”, спочатку завітавши до Олеського замку, в якому народився, мабуть, найславетніший король Польщі – Ян ІІІ Собеський. Всі із цікавістю ознайомилися не тільки з майже 700-річною історією замку, а ще і з цінними картинами, скульптурами та меблями, що прикрашають його приміщення.
 
Лише трохи часу в автобусі і студенти вже із захопленням йшли доріжками італійського парку до тераси Підгороцького замку, де побачили захоплюючий навколишній краєвид, оцінили замкові бастіони і рови.
 
А далі, повернувшись до автобусу, група направилася до наступного чудового замку — Золочівського. Який не менше за попередні захоплював колекцією своїх картин, зброї та меблів. А за допомогою каменів із таємничими написами готичним шрифтом, кожен охочий загадав бажання.
 
Другий день для хлопців і дівчат видався не менш цікавим, давши змогу насолодитись на екскурсії красою міста Лева - каплиця Боїмів із своєю незвичною іконою, храм Святого Андрія, оперний театр, Шляхетське казино та інші не менш цікаві та красиві місця.
 
Окрім того усі бажаючи змогли насолодитись красою як денного Львова, так і вечірнього із гори Високий Замок.