Екскурсія до Конституційного Суду України

13 листопада 2017 р.  з метою ознайомити студентську молодь з діяльністю Конституційний Суд України, підвищити правову свідомість та правову культуру майбутніх юристів, активувати інтерес до обраного ними фаху  студенти групи 213-П разом з викладачем Титок І.В. відвідали Конституційний Суд України – єдиний орган конституційної юрисдикції в Україні.
Студенти ознайомилися з історією становлення Конституційного Суду України як органу конституційного контролю й органу юстиції та основними завданнями і повноваженнями щодо гарантування верховенства Конституції України як Основного закону на всій території нашої держави. Побачили музей Конституційного Суду України який вразив своєю красою, в якому знаходяться цінні подарунки від представників інших країн, портрети діючих суддів та тих, що у відставці. Також екскурсанти зазирнули до найсвятішого місця Конституційного Суду України – Залу засідань. 
Завершенням екскурсійної програми став огляд архіву та прес-центру Конституційного Суду України.
Студенти коледжу залишилися задоволеними та приємно здивованими теплим прийомом і пізнавальною розповіддю про роботу Конституційного Суду України.