XVIII Всеукраїнська студентська науково-практична конференція

Вітаємо Жуваку Олександра та Ігнатовича Богдана, які посіли I місце на XVIII Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «SCIENCE AND TECHNOLOGY OF THE XXI CENTURY», яка відбулася 07.12.2017року в НТУУ КПІ. Організаторами виступила кафедра технічної англійської мови №2 НТУУ КПІ.

Команда КІтУ НАУ була представлена студентами груп 407 РПЗ  та 409 ПЕА Целованським Тихоном, Задиракою Андрієм,  Жувакою Олександром та Ігнатович Богданом під керівництвом викладачів Рябчук Н. А., Тарасюк К. І., Михайлової О. І..

КІтУ НАУ – це єдиний коледж в місті Києві, який вже протягом 10 років бере участь в заходах подібного рівня. Команда коледжу з року в рік змагається в майстерності володіння англійською мовою, готуючи доповіді на теми професійного спрямування у галузях електроніки, програмування, екології зі студентами-старшокурсниками ВНЗ Києва, більшість з яких навчаються на англомовних проектах.

Слід зазначити,  студенти КІтУ НАУ щороку займають призові місця, а це свідчить про те, що випускники-молодші спеціалісти коледжу не поступаються у рівні знань випускникам університетів.