Славні 50 років!

19 вересня 2012 року Промислово-економічний коледж НАУ відсвяткував своє 50-річчя.

Викладачів, студентів, колишніх випускників, співробітників коледжу привітали: голова Комітету освіти і науки Верховної ради України, перший проректор НАУ Луцький М.Г. та проректор університету Борсук П.С.; завідувач відділом навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Карпенко Є. А.; заступник голови Державної інспекції навчальних закладів України Дудник Ю.П.; заступник голови Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Савицька О. В. та завідувач відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Кустова І. В.; голова профспілки працівників радіоелектроніки України Ольховець Г. А.; Рада директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації м. Києва та керівники провідних підприємств м. Києва, а саме: Головне правління ВАТ «Меридіан» ім. С.П.Корольова, Державна акціонерна холдингова компанія «Артем», ТОВ «Видавничий будинок «Аванпост-Прим», Аерокосмічне державне підприємство «Виробниче об’єднання «Київприлад»» та багато інших.

Така увага до нашого навчального закладу є ще одним підтвердженням того, що ПЕК НАУ займає передову позицію серед навчальних закладів міста Києва.

Випускники коледжу користуються великим попитом на ринку праці і визнаються роботодавцями як конкурентноспроможні, висококваліфіковані фахівці.

І нагороджених сьогодні було як ніколи багато – це були і викладачі, і майстри виробничого навчання, і працівники бухгалтерії та відділу кадрів, і електрики, і вахтери, і прибиральники – всі, хто вніс свій вагомий внесок у розвиток нашого коледжу протягом цих 50 років.

Однією з родзинок свята стала доповідь директора коледжу Віктора Петровича Анненкова про історію навчального закладу та його здобутки. Присутні з великою увагою ловили кожне слово, кожну думку.

Не менш цікавою була і розважальна програма.

Свято коледжу пройшло в дружній, теплій атмосфері на високому рівні.