ЕКСКУРСІЯ НА ВИСТАВКУ ПИСАНОК-2018

 ЕКСКУРСІЯ НА ВИСТАВКУ ПИСАНОК-2018

 

У п’ятницю 20.04.2018 р. група І курсу 105-ФБС разом з куратором Іщак О.В. відвідала традиційну виставку «Писанка Арт-Фест-2018», яка відбувалася з 5 по 22 квітня 2018 року на Софійській та Михайлівській площах і на Володимирському проїзді.

Цей фестиваль писанок Pysanka Art Fest традиційно відкрився в центрі Києва до свята Великодня. Нововведенням цього року, крім всім добре відомих писанок-яєць, стали розмальовані фігури ще одного символу свята – кролика. Таким чином, організатори фестивалю – проект Folk Ukraine – вирішили поєднати українську великодню традицію з міжнародною. При цьому, всі символи свята були розписані вручну художниками з усієї України, а центральна ажурна писанка ще й світиться вночі.

Студенти помилуватися святковим декором,побували на атракціонах і ярмарках, взяли участь у різноманітних активностях та майстер-класах, зокрема, з писанкарства.

Молодь дізналася, що цей фестиваль писанок був вже восьмим за рахунком, але цього року він був наймасштабнішим, як за кількістю експонатів, так і за кількістю гостей.

Студенти отримали масу задоволення, натхнення та нових позитивних емоцій від відвідування виставки писанок.