Екскурсія до Верховної Ради України

 

1 грудня студенти  групи 213-П разом із викладачем Титок І.В. відвідали Верховну Раду України Ця екскурсія стала традиційною  та проводиться щорічно в рамках Всеукраїнького тижня права.
Спочатку екскурсантів ознайомили з історією проектування та будівництва будинку Парламенту України. Потім екскурсовод запросила студентів до «кулуарів», де вони отримали змогу на власні очі побачити прапор української державності, який було внесено народними депутатами України першого скликання до зали засідань Верховної Ради України 24 серпня 1991 року.
Також майбутні юристи ознайомилися з оригінальною картиною відомого художника О. Г. Кулакова під назвою "Державотворення", яка є почесним символом успішної боротьби за українську незалежність. А неподалік від неї розташовувалась ще одна українська святиня – ікона Святої Покрови – символ та оберіг українських козаків, незламності їх духу.
Наприкінці екскурсії студенти дочекались того, чого найбільше хотіли – відвідин самого залу засідань ВРУ та зробили пам’ятні фото в будівлі українського Парламенту.
Це була дуже цікава і водночас пізнавальна екскурсія, адже майбутні юристи змогли на власні очі побачити та дізнатися більше про єдиний законодавчий орган державної влади України.