Початок тижня «Комп’ютерний дизайн та поліграфія»

Початок тижня «Комп’ютерний дизайн та поліграфія»

Понеділок у Коледжі інженерії та управління НАУ ознаменувався початком тижня спеціальності «Комп’ютерний дизайн та поліграфія».

Спершу була представлена фан-зона для фотографування «Я люблю КІтУ НАУ», яку було спроектовано та змонтовано студентами спеціальності «Видавництво та поліграфія» під керівництвом викладачів комісії комп’ютерного дизайну. До фото-зони одразу вишукувалася черга студентів, які поспішали зробити яскраві знімки.

Одразу після цього настав час конкурсів. Так, студенти 3-го курсу взяли участь у конкурсі «Дизайн подарункового паперу». Метою конкурсу було розробити патерн, який в подальшому може бути надрукований та використаний для пакування подарунків. Конкурс має велику практичну цінність, адже дані навички можуть знадобитися студентам у професійній діяльності. Учасники впоралися з конкурсним завданням, продемонструвавши високий рівень технічної та художньої майстерності. 

Також велику увагу серед студентів викликав конкурс «Краща візитівка» для студентів 2-го курсу. Метою конкурсу було розробити макет візитівки, на якій має розміщуватися створений власноруч векторний логотип. Студенти проявили фантазію та створили професійні макети з урахуванням принципів та сучасних тенденцій графічного дизайну.