Коледж інженерії та управління НАУ - активний учасник фестивалю STEM-освіти в рамках Інженерного тижня

Коледж інженерії та управління НАУ - активний учасник фестивалю STEM-освіти в  рамках Інженерного тижня

 

9 листопада 2019 року представники Коледжу інженерії та управління НАУ долучилися до участі у фестивалі STEM-освіти, що проходив  у рамках Інженерного тижня в бібліотеці НТУУ КПІ ім. Ігоря Сікорського. Основним фокусом фестивалю є чотири напрямки STEM освіти: S – science, T – technology, E – engineering, M – mathematic, тобто Наука – Технології – Інженерія – Математика. STEM Festival в Україні – це справжня креативна комунікативна подія, що у цікавій і сучасній формі презентує найкращі здобутки нових освітніх тенденцій, проектів та програм. Фестиваль об’єднав школярів, студентів, працівників освіти, менторів з усієї країни для обміну корисним досвідом та цікавими ідеями проектів у галузі науки, сучасних технологій, інженерії та математики.

До участі у фестивалі STEM освіти з метою популяризації наукової діяльності серед молоді долучилися директор коледжу Пономаренко О.В. та заступник директора  з наукової роботи та гуманітарного розвитку Литовченко І.В. разом зі студентами старших курсів навчання. Важливо зауважити, що на фестивалі Коледж інженерії та управління НАУ був представлений окремою локацією, що демонструвала наукові розробки і практичні здобутки свого наукового гуртка, керівником якого є викладач Михайлова О.І. Розробки нашого гуртка користувалися особливою популярністю серед відвідувачів фестивалю, а наші студенти продемонстрували високий рівень знань та практичних навичок у майбутній професії.

Основною метою фестивалю STEM-освіти є зацікавити сучасною наукою, розвинути здібності дітей та молоді в різних сферах STEM, підтримати інтерес до цікавих технічних напрямків та дати можливість проявити себе. І наші студенти є активними учасниками саме таких заходів, що сприяють їхньому розвитку у навчальній, науковій, комунікативній, творчій діяльності. Будь разом з нами – розвивайся в КІтУ НАУ!