Студенти коледжу на Міжнародній науково-практичній конференції «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності»

Студенти коледжу на Міжнародній науково-практичній конференції «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності»

 

14 листопада 2019 р. студенти та викладачі коледжу спеціальності «Видавництво та поліграфія» взяли участь у роботі Х Міжнародної науково-практичної конференції «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності», організатором якої традиційно є Національний авіаційний університет, Національна Академія наук України, Національна Академія педагогічних наук України,  Академія спеціальної педагогіки ім. Марії Гжегожевської (Республіка Польща).

Учасники мали можливість на пленарному засіданні послухати доповіді науковців, а також виступити з власними презентаціями на секції науково-пошукових робіт.

Дякуємо за участь та цікаві доповіді студентам груп 312-ВП та 412-ВП: Бєлаш Карині, Примаченко Іллі, Воронюк Анні, Трачук Анастасії, Смеян Діані, Єфановій Вікторії.

Бажаємо успіхів у науковій діяльності!