КІтУ НАУ на Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2019»

КІтУ НАУ на Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2019»

 

З 15 по 16 листопада 2019 року в приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» міста Києва відбулася Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2018». На виставці було представлено понад 70 закордонних навчальних закладів з різних країн світу та провідних українських вишів; українських представництв, посольств та агенцій. Урочисто відкрив виставку Президент НАПН Україна Василь Кремень.

Традиційно серед учасників Виставки був Коледж інженерії та управління НАУ.

В рамках роботи виставки учасниками обговорювалися ключові питання інноваційного розвитку національної освітньої системи, основні напрями її вдосконалення та входження в європейське освітнє та наукове співтовариство, впровадження нових форм і технологій науково-освітньої діяльності, налагодження тісної співпраці із закордонними освітніми партнерами, участі в міжнародних наукових програмах і проектах, демонструвалися інноваційні розробки ЗВО та наукових установ.

На виставкових стендах викладачі коледжу презентували відвідувачам освітні програми, за яким в коледжі готують спеціалістів, інновації з підвищення якості вищої освіти; надання якісних освітніх послуг та науково-методичний супровід освітнього процесу.

Участь у заході сприятиме створенню професійного інформаційного середовища для ефективного розвитку вищої освіти в Україні.