Чергове засідання гуртка «Наукові аспекти графічного дизайну»

Чергове засідання гуртка «Наукові аспекти графічного дизайну»

          У лютому відбулось чергове засідання студентського гуртка «Наукові аспекти графічного дизайну», в кому беруть участь студенти спеціальності 186 Видавництво та поліграфія. Однією з тем, що обговорювалися на  засіданні, був аналіз та вибір напрямів для наукових досліджень у сфері графічного дизайну. Дана тема є важливою та актуальною, адже від вибору теми для наукової роботи багато в чому залежить і успіх всього дослідження загалом.

          Також під час засідання члени гуртка ознайомились з існуючими в Україні та закордоном науковими виданнями, що присвячені дизайну та поліграфії. Це допоможе студентам бути в курсі сучасних наукових розробок, а в перспективі студентські публікації будуть опубліковані на сторінках даних видань.

          Серед практичних питань, що були розглянуті, можна відзначити роль модульних сіток при створенні друкованих видань. Учасники гуртка ознайомились з існуючими публікаціями та окреслили шляхи можливих теоретичних розвідок за даним напрямом.

          Таким чином, під час засідання наукового гуртка студенти знайомляться з теоретичними та практичними аспектами видавництва та поліграфії, що дозволить їм демонструвати високі результати у навчанні та в перспективі бути успішними на ринку праці.