G Suite for Education в навчальному процесі

G Suite for Education в навчальному процесі

Коледж інженерії та управління приділяє велику увагу використанню інформаційно-комунікаційних технологій, що робить організацію навчального процесу відповідно до сучасних світових стандартів. Це у свою чергу позначається на високому ступені задоволеності студентів навчанням, адже для сучасної молоді можливість мати доступ до навчальних матеріалів з будь-якого місця та в будь-який час є дуже важливою.

 

Серед іншого, в нашому навчальному закладі активно використовуються сервіси під ліцензією G Suite for Education, які надають доступ до таких додатків, як Google Classroom, Google Meet, Google Forms. Так, викладачі та студенти коледжу мають корпоративні акаунти, які  надають їм доступ до перелічених вище програм.

 

Це дозволяє організувати ефективний обмін інформацією, наприклад, надавати доступ до навчальних матеріалів, завантажувати та перевіряти практичні завдання у режимі онлайн, контролювати успішність студентів та організовувати консультації у форматі відео конференцій. Таким чином, за практично будь-яких умов освітній процес відбувається на високому рівні та з максимальною користю для студентів.