Нові здобутки і результати наукової комунікації КІтУ НАУ

Нові здобутки і результати наукової комунікації

КІтУ НАУ

 

За підсумками участі у Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції  з міжнародною участю партнерів із Канади та Франції «Організаційно-практичні засади розвитку цифрового освітнього простору закладу освіти», яку було проведено  5-6 травня 2020 р. кафедрою відкритих освітніх систем та інформаційно-комунікаційних технологій ДЗВО «Університет менеджменту освіти»,  представники адміністрації та викладачі коледжу отримали нові знання та сертифікати, що засвідчують їх участь.

До участі у конференції були запрошені керівники та викладачі закладів освіти, наукові співробітники, докторанти, аспіранти, здобувачі тощо. Проблемним полем конференції були наступні питання: роль відкритості у сприянні освітнім інноваціям та трансформації системи освіти України; застосування ІКТ в освітньому процесі в умовах глобального карантину у зв’язку з пандемією COVID-19; новітні небезпеки в Інтернет-просторі; теорія і практика методичних систем електронного навчання; досвід впровадження інноваційних форм, інтерактивних технологій, сучасних систем управління освітніми ресурсами в освітній діяльності закладів освіти; практика застосування хмарних технологій в управлінні цифровим закладом освіти.

Учасники заходу також мали можливість отримати практичні навички і безцінний досвід наукової комунікації під час серії актуальних для освітян в сучасних умовах майстер-класах, що проводилися досвідченими фахівцями у другий день конференції.