Інформаційна зустріч представників Ради Студентського наукового товариства коледжу зі студентами першого курсу навчання

Інформаційна зустріч представників Ради Студентського наукового товариства коледжу зі студентами першого курсу навчання

 

12 жовтня 2020 року  Рада Студентського наукового товариства Фахового коледжу інженерії та управління Національного авіаційного університету провела інформаційну зустріч зі студентами першого курсу навчання. До участі у заході в онлайн режимі долучилося близько ста студентів коледжу.

Основною метою організації зустрічі було інформування першокурсників про основні завдання, напрямки діяльності Студентського наукового товариства коледжу, переваги і перспективи студентської наукової діяльності, наукові досягнення студентів та знайомство з представниками Ради та відділень СНТ.

Вітальним словом відкрив захід Голова СНТ КІтУ НАУ – Вишневський Сергій, який розповів про особливості діяльності СНТ та можливості участі у студентському науковому житті коледжу, а  також представив членів, представників відділень та актив СНТ – Волнєйкіна Максима, Гурину Марину, Кулікова Іллю, Горбатенкова Олександра, які презентували у своїх доповідях основні досягнення студентів коледжу за 2019-2020 н.р., свої здобутки у науковій роботі та допомагали в організації і проведенні заходу. Студенти першого курсу активно задавали питання, цікавилися можливістю вступу в СНТ та актуальними науковими заходами в коледжі та за його межами. У результаті цієї зустрічі до дружньої спільноти СНТ долучилися нові представники – молоді, активні, розумні і цілеспрямовані студенти-першокурсники!