Студенти спеціальності «Видавництво та поліграфія» - учасники Міжнародної науково-практичної конференції «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності»

Студенти спеціальності «Видавництво та поліграфія» - учасники Міжнародної науково-практичної конференції «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності»

12 листопада 2020 р. студенти спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія»  і викладачі Фахового коледжу інженерії та управління НАУ взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності», організаторами якої традиційно є кафедра комп’ютерних мультимедійних технологій Національного авіаційного університету, а також Український мовно-інформаційний фонд Національної академії наук України, Інститут інформаційних технологій і засобів навчання Національної академії педагогічних наук України та Академія спеціальної педагогіки ім.Марії Гжегожевської (Республіка Польща).

Під час пленарного засідання студенти та викладачі коледжу отримали можливість взяти участь в обговоренні доповідей, присвячених питанням сучасних розробок у сфері мультимедіа, а також виступити з власними презентаціями на секції науково-пошукових робіт.

Дякуємо за участь та цікаві доповіді нашим студентам: Вашуленко Олександрі, Бєлаш Карині, Білоус Ангеліні, Воронюк Ганні. Бажаємо нових досягнень та успіхів у подальших наукових пошуках!