Педагогічна рада коледжу: актуальні питання сучасної освіти

Педагогічна рада коледжу: актуальні питання сучасної освіти

13 листопада 2020 року у Фаховому коледжі інженерії та управління НАУ було проведено Педагогічну раду у форматі відеоконференції за допомогою інтерактивної платформи Google Meet. Основними питаннями порядку денного були: особливості  дистанційного навчання - проблеми при викладанні хімії та біології в коледжі; роль теоретичної підготовки студентів економічних спеціальностей  при вивченні фахових дисциплін; проблеми в роботі кураторів груп зі студентами при дистанційному навчанні та варіанти їх вирішення. Під час проведення Педагогічної ради приймалися рішення щодо ліцензування спеціальностей, онлайн участі у Днях відкритих дверей тощо.

У зв`язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в Україні, спричиненої поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) та враховуючи лист МОН України від 12.10.2020 № 1/9-576 «Щодо тимчасового переходу на дистанційне навчання», Педагогічною радою коледжу було прийняте рішення про продовження терміну дистанційного навчання для студентів коледжу з 16 листопада 2020 року до 27 листопада 2020 року.

В умовах карантину у нашій країні КІтУ НАУ продовжує активно функціонувати, зокрема, за допомогою сучасних інформаційно-комунікаційних технологій: всі заняття проводяться відповідно до розкладу та навчального навантаження, здійснюється виховна, методична, культурно-просвітницька робота, підвищення кваліфікації викладачів, залучення студентів до наукових заходів тощо.