День відкритих дверей в КІтУ НАУ в межах Міжнародної віртуальної виставки «Освіта та кар’єра»

День відкритих дверей в КІтУ НАУ в межах Міжнародної віртуальної виставки «Освіта та кар’єра»

 

21 листопада 2020 року в межах Міжнародної віртуальної виставки «Освіта та кар’єра» було організовано День відкритих дверей Фахового коледжу інженерії та управління Національного авіаційного університету. Захід відбувся в онлайн режимі на платформі МЕЕТ за участю представників адміністрації, викладачів коледжу, а також зацікавлених учнів шкіл, батьків тощо.

Під час заходу представники коледжу презентували особливості та основні напрямки діяльності КІтУ НАУ, розповіли про освітні програми, спеціальності, умови вступу, вступні екзамени, використання технологій дистанційного навчання в умовах карантину, матеріально-технічну базу закладу освіти, поселення в гуртожитки, перспективи та працевлаштування випускників тощо.

         Особливе зацікавлення та інтерес серед учасників викликали актуальні питання щодо вступної кампанії 2021 року, організації освітнього процесу, основних напрямків роботи зі студентами, специфіки навчання на різних спеціальностях тощо. Щиро дякуємо всім учасникам за продуктивну комунікацію та запрошуємо до подальшої ефективної співпраці!