Збори трудового колективу КІтУ НАУ

Збори трудового колективу КІтУ НАУ

 

3 грудня 2020 року у Фаховому коледжі інженерії та управління НАУ було проведено Збори трудового колективу у змішаному форматі з дотриманням усіх санітарних вимог та використанням можливостей інтерактивної платформи Google Meet. Основними питаннями порядку денного були: обрання кандидатів на Конференцію трудового колективу Національного авіаційного університету, яка відбудеться 10 грудня 2020 року; виконання Колективного договору НАУ на 2020 рік.

Під час проведення Зборів трудового колективу коледжу було прийнято рішення: делегувати на  Конференцію трудового колективу Національного авіаційного університету директора Фахового коледжу інженерії та управління НАУ, кандидата технічних наук, доцента – Пономаренка О.В.; визнати виконання Колективного договору НАУ адміністрацією університету задовільним.

В умовах складної епідеміологічної ситуації у нашій країні КІтУ НАУ продовжує активно функціонувати, використовуючи ресурси і можливості провідних інформаційно-комунікаційних технологій відповідно до вимог і запитів сучасного цифрового суспільства.