Збори трудового колективу коледжу: затвердження Колективного договору на 2021-2023 роки

Збори трудового колективу коледжу: 

затвердження Колективного договору на 2021-2023 роки

 

30 грудня 2020 року в КІтУ НАУ було проведено Збори трудового колективу у змішаному форматі з дотриманням усіх санітарно-гігієнічних норм в умовах карантину та з використанням можливостей інформаційно-комунікаційних технологій - інтерактивної платформи Google Meet, за допомогою якої до участі у заході мали можливість долучитися всі працівники коледжу. Основним питанням порядку денного було затвердження Колективного договору КІтУ НАУ на 2021-2023 роки Зборами трудового колективу коледжу.

Під час розробки нового Колективного договору враховувалися основні принципи та норми реалізації соціально-економічної  політики  та трудових відносин, зокрема, з питань гарантій праці та забезпечення продуктивної зайнятості, соціальних гарантій у сфері оплати праці, які забезпечують рівень життя, трудових відносин, режиму роботи і відпочинку, умов охорони праці, встановлення міжкваліфікаційних співвідношень в оплаті праці тощо.

Рішенням Зборів трудового колективу коледжу було прийнято - затвердити Колективний договір КІтУ НАУ на 2021-2023 роки. Щиро вдячні всім працівникам за участь у Зборах та активну соціальну позицію!