Студенти КІтУ НАУ долучилися до участі в онлайн-конференції Digital Start Day

 

Студенти КІтУ НАУ долучилися до участі в онлайн-конференції Digital Start Day

 

28 січня 2021 року в межах вивчення навчальної дисципліни «Реклама та стимулювання продажу» студенти спеціальності «Маркетинг» третього курсу навчання разом з викладачем Литовченко І.В. долучилися до участі в онлайн-конференції «Digital Start Day» з питань перспектив та напрямків діяльності у digital сфері. Захід  було організовано Академією інтернет-маркетингу WebPromoExperts, а до його участі долучилися представники з різних міст України та інших країн.

Мета й програма конференції передбачала ознайомлення учасників з сучасними тенденціями та спеціальностями в інтернет-маркетингу, що набувають особливої актуальності та попиту в умовах розвитку сучасного суспільства: інтернет-маркетолог, SEO-спеціаліст, лінкбілдер, SMM-спеціаліст, таргетолог, PPC-спеціаліст, веб-аналітик, контент-маркетолог, email-маркетолог тощо. Спікерами конференції були 12 провідних спеціалістів у сфері інтернет-маркетингу, серед яких: керівник відділу CRO & Analytics в агентстві Webpromo, експерт з юзабіліті - Влад Сідньов, Head of SEO Webpromo - Артем Коломієць, керівник Referr.ru, collaborator.pro - Ігор Рудник та багато ін.

Дякуємо Академії інтернет-маркетингу WebPromoExperts за організацію заходу та можливість участі у ньому! Наші студенти, майбутні маркетологи, отримали нові знання про обрану професію та дізналися про перспективи і напрямки роботи у сфері інтернет-маркетингу.