Студенти та викладачі коледжу – активні учасники ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції «Політ. Сучасні проблеми науки»

Студенти та викладачі коледжу – активні учасники ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції «Політ. Сучасні проблеми науки»

 

5 квітня 2021 року в рамках ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Політ. Сучасні проблеми науки» представники КІтУ НАУ долучилися до участі у пленарному засіданні конференції та роботи секції  «Трансформаційні процеси українського суспільства в умовах глобалізації».

Пленарне засідання вітальним словом відкрили проректор з гуманітарної політики та інновацій НАУ Тімкіна С.Ю., декан факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Ладогубець Н.В., заступник декана ФЛСК з наукової та міжнародної діяльності Кокарєва А.М., голова Наукового товариства молодих учених факультету, член правління Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених НАУ Закревська А.І.

Під час роботи секції кафедри соціології та політології «Трансформаційні процеси українського суспільства в умовах глобалізації» виступили завідувач кафедри соціології та політології, доктор соціологічних наук, професор Хомерікі О.А.,  заступник декана ФЛСК НАУ Кокарєва А.М., доктор соціологічних наук, професор Яковенко Ю.І., кандидат філософських наук, доцент, заступник директора КІтУ НАУ Литовченко І.В. (модератор секції), кандидат політичних наук, доцент Мостіпан О.М. та інші представники професорсько-викладацького складу кафедри, а також студенти.

Важливо зауважити, що цього року у підготовці наукових публікацій до збірника матеріалів ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Політ. Сучасні проблеми науки» взяли участь 18 студентів та викладачів нашого коледжу!

Щиро вдячні організаторам, нашим колегам та студентам за високий рівень підготовки, популяризацію та розвиток молодіжної наукової діяльності!