Представники коледжу взяли участь у польсько-українському вебінарі «Моделі докторських шкіл у польських університетах - перший досвід реформування»

Представники коледжу взяли участь у польсько-українському вебінарі 

«Моделі докторських шкіл у польських університетах - перший досвід реформування»

 

21 квітня 2021 року представники адміністрації Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж інженерії та управління Національного авіаційного університету» з метою отримання нового досвіду у функціонуванні закладів освіти та розвитку можливостей щодо академічної мобільності стали учасниками польсько-українського вебінару «Моделі докторських шкіл у польських університетах - перший досвід реформування». 

Захід було організовано Варшавською Політехнікою у рамках Проєкту «Польсько-українська співпраця представницьких організацій ректорів – задля удосконалення діяльності закладів вищої освіти», за підтримки Міністерства освіти і науки Польщі, у співпраці зі Спілкою ректорів ВНЗ України, Фундацією польських ректорів та Конференцією ректорів академічних шкіл Польщі.

На відкритті вебінару  виступили почесні гості – лідери ректорської спільноти Польщі та України й Міністерства освіти і науки Польщі. Під час заходу було розглянуто питання щодо основних напрямків реформування системи і зміни моделей підготовки докторів філософії на підставі Закону про вищу освіту і науку, а також представлено результати досліджень експертів щодо організаційно-управлінських моделей докторських шкіл у польських університетах.

Дякуємо організаторам за організацію заходу на високому професійному рівні та можливість участі  у ньому, а також новий корисний досвід!