Знайомимося з новим досвідом закордонних закладів освіти щодо особливостей забезпечення якості освіти

Знайомимося з новим досвідом закордонних закладів освіти

щодо особливостей забезпечення якості освіти

 

27 квітня 2021 року представники адміністрації Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж інженерії та управління Національного авіаційного університету» з метою отримання нових знань і досвіду у забезпеченні якості закладів освіти долучилися до участі у вебінарі «Як створити центр забезпечення якості освіти – досвід Університету Ватерлоо». Спікером заходу була Аманда Маккензі, M.A., директорка із забезпечення якості освіти (освітніх програм) в Університеті Ватерлоо, Онтаріо, Канада, що також керує процесом забезпечення якості та академічної доброчесності в університеті.

Захід було організовано Американськими Радами з міжнародної освіти у межах упровадження проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти». До участі у цьому вебінарі долучилося більше двохсот представників з різних закладів освіти України.

У межах вебінару Амандою Маккензі було представлено досвід Університету Ватерлоо (Онтаріо, Канада) щодо створення Центру забезпечення якості освіти; розглянуто особливості  процесу забезпечення якості освіти та освітні стандарти в Онтаріо, а також їхній вплив на функціонування Центру забезпечення якості; переваги діяльності Центру та його значення для університету.