Конкурс від Студентського наукового товариства коледжу в межах відзначення Дня науки в Україні

Конкурс від Студентського наукового товариства коледжу в межах відзначення Дня науки в Україні

 

14 травня 2021 року в межах відзначення Дня науки в Україні Студентське наукове товариство коледжу організувало для студентів тематичний конкурс, який було проведено за допомогою соціальної мережі Instagram. Участь у конкурсі мали можливість брати усі студенти КІтУ НАУ. 

Для цього необхідно було бути підписаним на сторінку СНТ КІтУ НАУ в Інстаграм за адресою https://www.instagram.com/snt.kitu_nau/, взяти участь у тематичному конкурсі до Дня науки 14 травня 2021 року з 15:00 до 18:00; дати першим правильні відповіді на всі питання конкурсу. Значна частка студентів взяли участь у конкурсі, відповідаючи на питання з різних галузей та наук.

Переможцем конкурсних змагань стала студентка Відділення економіки та права групи  203-ФБС - Єлізавета Коваленко. Згідно умов Конкурсу вона виборола перемогу та 17 травня 2021 року отримала від коледжу сертифікат на 1000 гривень від інтернет-магазину «Розетка», який їй було вручено представниками Ради Студентського наукового товариства коледжу. Дякуємо нашим студентам за активну соціальну позицію, високий рівень знань та ерудицію! Бажаємо нових досягнень та перемог!