Студенти спеціальності «Право» - учасники вебінару з питань медіації у сфері інтелектуальної власності

Студенти спеціальності «Право» - учасники вебінару 

з питань медіації у сфері інтелектуальної власності

 

15 червня 2021 року студенти КІтУ НАУ спеціальності 081 «Право»  разом з викладачами взяли участь у вебінарі з серії «Навколо медіації за 80 хвилин» з метою знайомства з альтернативними шляхами вирішення спорів та медіацією у сфері інтелектуальної власності. Спікер заходу - Вадим Лавренюк, професіонал з інтелектуальної власності відділу навчальних програм та забезпечення просвітницьких заходів відділення розвитку відносин у сфері інтелектуальної власності ДП «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент).

Під час вебінару учасники дізналися про особливості спорів та конфліктів у сфері інтелектуальної власності в Україні та світі; альтернативи та ефективність використання конфліктів та спорів у сфері інтелектуальної власності; специфіку медіації спору та медіації угоди в інтелектуальній власності; судову практику спорів інтелектуальної власності тощо.

Щиро вдячні спікеру та організаторам за корисну і змістовну інформацію, що стане в нагоді у формуванні відповідних знань та практичних навичок у професійній підготовці наших студентів.