Знайомство нових здобувачів освіти з КІтУ НАУ

 

Знайомство нових здобувачів освіти з КІтУ НАУ

 

31 серпня 2021 року відбулося традиційне знайомство здобувачів освіти нового набору з Відокремленим структурним підрозділом «Фаховий коледж інженерії та управління Національного авіаційного університету». Нові учасники освітнього процесу разом з батьками зустрілися з представниками адміністрації та класними керівниками на території стадіону коледжу з  дотриманням усіх протиепідемічних норм та рекомендацій.

Вітальним словом відкрили захід представники адміністрації та привітали усіх присутніх з початком нового навчального року та важливого етапу в житті нових студентів коледжу. Під час зустрічі здобувачі освіти нового набору познайомилися також з завідувачами відділень, кураторами та представниками студентського самоврядування. Важливо зауважити, що після офіційної частини  класні керівники нових груп провели організаційні збори та відповідні інструктажі, розповіли новим студентам та батьками про особливості освітнього процесу, структуру КІтУ НАУ, норми та правила поведінки в коледжі тощо. Усі учасники були проінформовані про особливі умови навчання в умовах карантинних обмежень, з обов’язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог, норм та рекомендацій. 

Колектив коледжу гостинно вітає вас у своїй родині та сердечно бажає міцного здоров`я, незабутніх, цікавих, щасливих студентських років, нових знайомств, приємних вражень та плідного навчання. Вітаємо, успішного старту та нових досягнень!