ІХ Соціологічні читання в НАУ: наші студенти активні учасники заходу

 

ІХ Соціологічні читання в НАУ: наші студенти активні учасники заходу

 

5 жовтня 2021 року студенти КІтУ НАУ разом із заступником директора Іриною Литовченко взяли участь у ІХ Міжвузівських соціологічних читаннях «Персоналії в соціології», що традиційно проводяться кожного року в межах відзначення Дня соціолога в Україні кафедрою соціології та політології Національного авіаційного університету. В межах проведення заходу учасники мали можливість познайомитися з докторами соціологічних наук, професорами Національного авіаційного університету та Київського Національного університету імені Тараса Шевченка – Оленою Хомерікі та Юрієм Романенком, які відкрили захід та виступили з тематичними доповідями; поглибити знання з соціології; дізнатися про біографії та вагомий науковий внесок у розвиток соціології представників західної та вітчизняної наукової думки тощо.

Студенти коледжу – Діана Турченко, Іларіон Прокопчук, Кирило Бардаков під керівництвом викладача соціології, модератора заходу, Ірини Литовченко, підготували презентації та разом з іншими учасниками представили свої доповіді, продемонструвавши високий рівень підготовки. Участь у міжвузівських наукових заходах сприяє поглибленому вивченню навчальних дисциплін, формуванню нових знань, навичок підготовки і представлення наукових доповідей, розвитку комунікації та співпраці з представниками різних закладів освіти.

Дякуємо кафедрі соціології та політології НАУ за організацію заходу на високому професійному рівні та можливість участі в ньому!