Зустріч Ради Студентського наукового товариства КІтУ НАУ зі студентами першого року навчання

 

Зустріч Ради Студентського наукового товариства КІтУ НАУ зі студентами першого року навчання

 

21 жовтня 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховий коледж інженерії та управління Національного авіаційного університету» відбулася інформаційна зустріч представників Ради Студентського наукового товариства коледжу зі студентами нового набору. До участі у заході в онлайн режимі долучилося близько ста студентів коледжу.

Традиційно Студентське наукове товариство проводить такі зустрічі на початку першого семестру навчання з метою інформування першокурсників про цілі і завдання, напрямки діяльності Студентського наукового товариства коледжу, сутність, переваги і перспективи студентської наукової та культурно-просвітницької діяльності.

Під час заходу наші першокурсники познайомилися з представниками Ради Студентського наукового товариства: головою Ради СНТ КІтУ НАУ – Мурадом Григоряном, заступником голови – Вікторією Баклашко, представниками відділень – Мариною Гуриною, Анатолієм Шевченком, студентами-бакалаврами, які започаткували та сприяли розвитку СНТ КІтУ НАУ – Іллєю Куликовим та Максимом Волнєйкіним, а також науковим куратором СНТ КІтУ НАУ - заступником директора коледжу з навчально-методичної роботи та гуманітарного розвитку Іриною Литовченко. Представники Студентського наукового товариства розповіли про його діяльність, численні  здобутки наших студентів, які беруть активну участь у наукових, культурно-просвітницьких, інформаційних заходах, конференціях, круглих столах, тренінгах, семінарах, олімпіадах, конкурсах та займають почесні перші місця.