Онлайн-засідання студентського самоврядування «Формування позитивного бренду та іміджу закладу фахової передвищої освіти: діалог студентського самоврядування і стейкхолдерів»

 
Онлайн-засідання студентського самоврядування «Формування позитивного бренду та
іміджу закладу фахової передвищої освіти: діалог студентського самоврядування і стейкхолдерів»
 
16 листопада 2021 року представники органів студентського самоврядування КІтУ НАУ Вікторія Баклашко, Мурад Григорян, Іларіон Прокопчук разом із заступником директора коледжу Іриною Литовченко взяли участь в онлайн-засіданні студентського самоврядування «Формування позитивного бренду та іміджу закладу фахової передвищої освіти: діалог студентського самоврядування і стейкхолдерів». Захід було організовано Державною установою «Науково- методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» з метою реалізації нових форм роботи з
молодіжними лідерами, сприяння проведенню навчання студентського активу, підтримки і розвитку студентського самоврядування в ЗФПО та у межах відзначення Міжнародного дня студента. До участі у заході долучилося більше 400 представників з 300 закладів освіти України. Обговорювалися актуальні питання розвитку студентського самоврядування, налагодження партнерських відносин, комунікації, співпраці органів студентського самоврядування закладів освіти, а також ролі стейкхолдерів у формуванні позитивного бренду та іміджу закладу фахової передвищої освіти. Учасники засідання представляли тематичні доповіді-презентації, обмінювалися досвідом, задавали питання та отримували відповіді на них. Дякуємо організаторам та спікерам за організацію заходу на високому професійному рівні, змістовні доповіді, цікавий і корисний досвід!