Славетні випускники коледжу!

 
Майбутнє нашого народу залежить від змісту цінностей, що закладаються в життєві орієнтири молодих людей. Розвиток нашої держави ставить перед нами надзвичайно важливе й невідкладне завдання – виховання справжнього громадянина й патріота рідної землі.Саме тому патріотичне, національне виховання є невід'ємною складовою роботи  закладу вищої освіти. Зміцнити демократичну правову державу можуть громадяни, які люблять свій народ, готові самовіддано захищати й розбудовувати свою Батьківщину, мають національну свідомість.
Коледж КіТУ НАУ  гордиться своїми випускниками, які попри час та роки підтримують тісний зв'язок зі своїм навчальним закладом, улюбленими викладачами розповідаючи їм про свої досягнення та перемоги у самостійному  дорослому житті та професійному зростанні.
Одним з таких випускників є Сергій Вишневський, який був головою Студентського наукового товариства (СНТ), залишився у згадках викладачів як активний, цілеспрямований, організований та відповідальний юнак з патріотичними поглядами на життя, який вмів організувати біля себе інших студентів на серйозні й відповідальні справи та волонтерську діяльність. 
А наразі, в скрутний для країни час,  Сергій Вишневський гідно несе службу в Бучанському батальйоні ТрО, боронячи нашу державу Україну. Нещодавно, разом зі своїми побратимами знищили ворожий безпілотник «Орлан-10». 
Хай Бог тебе  оберігає, пишаємось тобою Сергію!
Дякуємо всім захисникам України!
Все буде Україна!