ДЕНЬ ВИШАВАНКИ!

 
Українська вишивка - наш генетичний код, наш символ, наше багатство ♥️
Вишиванка це не про одяг, а про частину історії та культури, до якої можна доторкнутись, про самобутність народу.
Це частина нашої айдентики.
Цього року День вишиванки випав на 19 травня. Святкувати його почали не так давно, але ця традиція вже встигла міцно закріпитися у свідомості багатьох людей. Свято відзначається щороку, а головне, що треба зробити цього дня – вдягти вишиванку на роботу, навчання чи просто на прогулянку. І особливо важливо це зробити зараз.
Традиційно до святкування цього свята долучились студенти, викладачі та співробітники коледжу. В неповторних святкових  вишиванка проводились заняття викладачами; класними керівниками проведені народознавчі виховні години; книжково-ілюстративна виставка з приводу свята про українську символіку, особливості вишиванок в кожному із регіонів України на тему «Візерунки  вишиванки наш сакральний оберіг» організована працівниками бібліотеки коледжу.
День вишиванки цікавий тим, що не прив’язаний до жодного державного чи релігійного свята, він цілком самодостатній та цікавий без зайвих нюансів. Тож і проводились тематичні виховні години  на радісній  патріотичній ноті. 
Частіше одягайте свої вишиванки, фотографуйтесь, поширюйте та розповідайте про них. Нехай весь світ побачить, яка багато українська культура  та історія.
З Днем Вишиванки, українці та українки!