Привітання до свят 14 жовтня

  14 жовтня є особливою датою у календарі для українців, адже сьогодні відзначають День  Пресвятої Богородиці та День захисника і захисниці України, День українського козацтва.

 
 
 

  Це – свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу. 

 

Святкові привітання від групи 551-ПТБ-1

 

   Мужні чоловіки й хоробрі жінки захищали і зараз щодня захищають нашу державу. Вони для нас — справжні герої! Ми вдячні всім нашим військовим за те, що щодня ціною власного життя  наближають перемогу.

   Зі святом вас, наша головна гордість та захист!

 

Авторський вірш-вітання студентки гр.221-Ж

до Дня захисника та захисниці України

 

  Бажаємо вам, щоб день, на який ми чекаємо вже багато часу, нарешті настав, і ви повернулися до своїх рідних, відчули тепло рідного дому і до болю в грудях обійняли усіх своїх близьких!

  Нехай святим своїм покривалом, зітканим з любові і турботи, Пресвята Богородиця захистить і вас і нас від біди та нещастя!

  У такий знаменний день вітаємо всіх чоловіків, хлопців, а також жінок, всіх, хто стоїть на захисті кордонів нашої Батьківщини. Ви сильні, стійкі, сміливі і хоробрі. Нехай служба буде спокійною, мирною, а життя - яскравим, довгим, а в домі панує тепло, затишок і любов. Шана і слава захисникам Вітчизни!

   Дякуємо за те, що з вами ми у безпеці.

   Слава Україні! Героям Слава!