День НАУки – 09.11.2022

Національний авіаційний університет запрошує учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти, студентів коледжів, вихованців закладів позашкільної освіти та учнів-членів Малої академії наук України долучитися до економіко-математичної  НАУкової школи.
День НАУки відбудеться – 09.11.2022 року о 14:00 в режимі онлайн на платформі Zoom. Організатори: Навчально-науковий інститут розвитку освіти спільно з Факультетом економіки  та бізнес-адміністрування НАУ. Участь у заході безкоштовна.
Тема лекції економіко-математичної школи - «Бізнес-аналітика та цифрова економіка (застосування прикладних інформаційних технологій до потреб сучасного бізнесу)». 
Лектор – Олешко Тамара Іванівна, доктор технічних наук, професор, кафедра бізнес-аналітики та цифрової економіки Факультету економіки та бізнес-адміністрування.
Бізнес-аналітика та цифрова економіка — це професії, які актуальні і зараз, і будуть актуальні через 10 і більше років, оскільки наступне десятиліття стане часом особливо інтенсивних змін у розвитку людського капіталу й технологій.
ОПП "Економічна кібернетика" (бізнес-аналітика) – це сучасні можливості дослідження економічних процесів і систем, наукові підходи до розв’язання економічних проблем, високий професіоналізм, найсучасніші інформаційні технології, нові комп’ютерні методи управління та прийняття ефективних економічних рішень.
Перевагами випускників ОПП «Цифрова економіка» є володіння глибокими знаннями та навиками створення новітніх цифрових технологій (електронне урядування, електронні розрахунки та транзакції, хмарні обчислення, блокчейн) та методів інтелектуального аналізу даних (Data Mining, Big Data, машинне навчання, штучний інтелект), а також їх застосування.
Реєстрація для учасників заходу:
Підключитися до конференції: https://us05web.zoom.us/j/87171526677?pwd=T0QyS2FZWVhyeGMvTU1GanJLZjgyZz09
Ідентифікатор: 871 7152 6677
Код доступу: 5LPr4J
 
Чекаємо на зустріч з вами!
Наші контакти: м. Київ, Національний авіаційний університет, проспект Любомира Гузара, 1, корпус 8а, Центр допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ, тел. (044) 4067415 https://bit.ly/2MNOudK
сайт НАУ: https://nau.edu.ua/
сайт ННІРО: http://iro.nau.edu.ua/