Участь в вебінарі-презентації ресурсу «Цифрові сервіси для освіти України»

07 грудня 2022року педагогічні працівники Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу інженерії, управління та землевпорядкування НАУ» взяли участь у вебінарі-презентації ресурсу «Цифрові сервіси для освіти України».
 
Ресурс створений Міністерством освіти і науки України спільно з ДНУ «Інститут освітньої аналітики» у співпраці з компанією SoftServe, за підтримки проєкту « Tech To The Rescue » та краудсорсингової ініціативи  OPEN/TECH .
 
Мета ресурсу – забезпечити оперативне інформування закладів освіти України про всі наявні для них можливості безкоштовного доступу до навчальних платформ та сервісів.
 
Вебінар-презентації ресурсу «Цифрові сервіси для освіти України» продовився з метою інформування про можливості безоплатного використання даної платформи, за допомогою якої заклади освіти зможуть організовувати та проводити успішний та якісний освітній процес в умовах дистанційного, змішаного навчання; безкоштовні онлайн-сервіси та онлайн-курси різних напрямків.Ресурс містить актуальну інформацію про такі сервіси, як: Coursera, Udemy, edX, Labster, Zoom, Google Workspace, а інформація постійно оновлюється.
 
Дякуємо організаторам заходу за актуальну та корисну інформацію.