Онлайн-семінар: «Антикризова комунікація зі співробітниками. Збереження команди. Ментальне здоров'я»

15.12.2022р. здобувачі освіти групи 701-ПТБ з куратором Лесею ГАВРУТЕНКО взяли участь в онлайн-семінарі: «Антикризова комунікація зі співробітниками. Збереження команди. Ментальне здоров'я».

Спікерка заходу − Анастасія Бортнік, сертифікована бізнес-тренерка, консультантка з управління і персонального бренду. Має 15+ років професійного досвіду в галузі викладання; 10-річний досвід роботи в консалтингу, в тому числі міжнародному; консультантка програми ООН, Міжнародний коуч для бізнесу та ТОП-менеджері, викладачка Бізнес Школи КРОК; авторка і ведуча тренінгу з формування персональної та командної бізнес-моделі; сертифікована ведуча гри «Азбука публічності»; авторка і ведуча гри «Бізнес Навігатор». Анастасія має великий практичний досвід в області бізнес-діагностики компанії, розробки бізнес-планів, моделюванні та оптимізації бізнес-процесів в компанії.

Під час семінару дізналися про: адаптацію та трансформацію процесів; рішення та кроки в організації відновлення роботи; постановку завдань та мотивацію співробітників; власне ментальне здоров’я та підтримку працездатності в нових життєвих обставинах; пошук суперсили, яка дозволить бути максимально ефективною.