Екскурсія на виставку знищеної військової техніки росії

05 січня 2023 року студенти 556-ІПЗ-1 групи разом з куратором Ольгою Орловою відвідали виставка знищеної в боях військової техніки російської федерації «Війна за Незалежність України – 2022»  у м.Києві. 

Експозиція сьогодні містить десяток зразків металобрухту, на який Збройні сили України перетворили вчорашню гордість росії. Це танки Т90 і Т72, самохідна гаубиця «Мста-С», бронеавтомобіль підвищеної захищеності «Тайфун-К», машина радіоелектронної боротьби «Ртуть-БМ», причіпна гаубиця Д-30А, а ще невеликий набір бронетехніки та ракет. Усі представлені в експозиції зразки техніки і зброї перевірили на безпечність фахівці.  

Студенти зацікавлено роздивляються експонати й бачать у них міць українською армії,  знешкоджена зброя росіян показує, від якої навали заліза нас захищає українська армія, демонструє її вправність наших воїнів ЗСУ.

Знайомство з виставкою супроводжувалося дзвонами Михайлівського собору, які грають і «Ой у лузі червона калина», і «Як тебе не любити, Києве мій!».  «Україна переможе, інакше й бути не може», – думаєш, дивлячись на те, з чим ворог прийшов сюди і на що його «аналоговнєтну» техніку перетворюють ЗСУ.